Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت : سهامداران اصلی بیمارستان امام خمینی (ره)، بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و سازمان همیاری شهرداری های استان البرز بوده و این بیمارستان متعلق به دانشگاه نیست.

در پی انتشار ویدئویی از بیمارستان امام خمینی(ره) کرج که در آن گفته شده است برخی تخت‌های این بیمارستان علی‌رغم تکمیل بودن تجهیزات، در پیک پنجم کرونا و در شرایطی که بیماران به این تخت‌ها نیاز دارند، مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، وزارت بهداشت اطلاعیه‌ای صادر کرد که متن آن به این شرح است: این بیمارستان پیش از این متعلق به سازمان همیاری شهرداری کرج و سازمان بنیاد شهید بوده که مزایده گذاشته می‌شود و دو سال در اختیار بخش خصوصی بوده که ظاهرا به تعهدات خود عمل نمی‌کند و بیمارستان مجددا توسط مالکین اولیه پس گرفته می‌شود، منتهی پرونده قضایی و مشکلات آن بین هر سه در دستگاه قضایی در دست بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خیز پنجم همه‌گیری کرونا دانشگاه علوم پزشکی البرز طی نامه‌ای با توجه به کمبود تخت دانشگاهی در این استان و احتمال نیاز به تخت بستری از استانداری البرز درخواست کرده که در زمان پیک تخت‌های فوق، تحت اختیار دانشگاه صرفا جهت بستری بیماران کرونایی قرارگیرد و به مسئولین قضایی استان هم رونوشت داده شده است.

همچنین فتحی، رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به کلیپ منتشر شده از بیمارستان امام خمینی(ره) کرج اظهار کرد: سهامداران اصلی بیمارستان امام خمینی (ره)، بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و سازمان همیاری شهرداری های استان البرز بوده و این بیمارستان متعلق به دانشگاه نیست.

به گفته او دانشگاه با تمام ظرفیت تخت‌های بیمارستانی و کادر درمان خود، توانسته خدمات مطلوبی را به بیماران عزیز و مراجعین داشته باشد علی‌رغم اینکه موج پنجم بسیار شدیدتر از موج های قبلی بوده و در خدمات دانشگاه خللی نبوده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: مکاتبات و پیگیری‌های لازم با مقامات استان برای اینکه بتوانیم از ظرفیت درمانی این بیمارستان در جهت ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم، انجام شده است. امیدواریم موانع قانونی آن با همت مسئولان مربوطه رفع شود تا این بیمارستان نیز بعنوان پشتیبان دانشگاه قرار گیرد.

فتحی خاطرنشان کرد: اضافه شدن فضای درمانی بیمارستان امام خمینی(ره) در شرایط کنونی بیماری کرونا حتی به صورت موقتی بسیار موثر خواهد بود و طی مکاتبه‌ای که دانشگاه با استانداری البرز در این خصوص انجام داده و پیشنهاد شده است تا در صورت نیاز و تا زمان فروکش کردن بیماری در استان، بیمارستان امام خمینی(ره) با تمام تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی بصورت موقت در اختیار دانشگاه قرار بگیرد.

وی ابراز امیدواری کرد که با در اختیار گذاشتن این بیمارستان به دانشگاه تا فروکش شدن موج پنجم بتوان به مدیریت هر چه بهتر تخت‌های بیمارستانی کمک کرد.

وی تاکید کرد: نیروهای بهداشت و درمان بیش از ۱۷ ماه در حال مبارزه بی‌امان با این بیماری در استان هستند و اکنون در موج پنجم کرونا و سویه جدید دلتا فشار و سختی زیادی را متحمل می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز ادامه داد: امیدواریم هر چه زودتر مشکلات این بیمارستان به صورت قانونی رفع شود و مردم استان بتوانند از ظرفیت درمانی این بیمارستان مثل گذشته بهره‌مند شوند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو سلامت ویروس کرونا بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی البرز استان البرز وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز بیمارستان امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)

قباد محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در راستای توسعه متوازن تجهیزات پزشکی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و با پیگیری‌های صورت گرفته، پس از ماه‌ها تلاش بی وقفه، دستگاه MRI نسل جدید در این مرکز راه اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.

وی گفت: این دستگاه از سری محصولات تولیدی کمپانی فیلیپس، مدل ۵۳۰۰ بوده و از وجوه تمایز آن نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، عدم نیاز به تزریق متناوب هلیم می‌باشد که این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است و ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌گردد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از این دستگاه شاهد توقف اعزام بیمار به خارج از بیمارستان برای انجام تصویربرداری بر مبنای MRI باشیم و تا حدودی رفاه نسبی برای همشهریان به همراه داشته باشد.

محمدی افزود: با پیگیری‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یک دستگاه MRI سه تسلا از سری محصولات تولیدی کمپانی زیمنس در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آباد غرب راه اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه ۵۰۰ میلیارد ریال است.

وی اضافه کرد: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اسلام آباد غرب علاوه بر ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی، مردم غرب استان از مراجعه به مرکز استان بی نیاز خواهند شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی