Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: با موافقت مسئولان سازمان همیاری شهرداری‌های البرز، بنیاد شهید و مسئولان قضایی، بیمارستان امام خمینی (ره) برای بستری بیماران کرونایی، در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار می‌گیرد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعظم ذوالفقاری منظری؛ * بیمارستان امام خمینی (ره) کرج با مجموعه بزرگی از امکانات پیشرفته و تجهیزات پزشکی مدرن، این روز‌ها که مردم و بیماران مبتلا به کرونا نیاز به تخت دارند، خالی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دعوای حقوقی بین سازمان همیاری شهرداری‌های استانداری البرز و بنیاد شهید از یک سو و بخش خصوصی از سوی دیگر، باعث شده تخت‌های مجهز این بیمارستان خالی بماند.


یکی از کارکنان این بیمارستان روز گذشته ویدئویی از بخش ICU این بیمارستان منتشر کرده و با نمایش تخت‌های خالی این بخش، از مسئولان گلایه کرده که چرا در این روزها، از این تجهیزات استفاده نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی صرفا برای بستری بیماران کرونایی 

کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت در واکنش به انتشار این ویدئو به خبرنگار ما گفت که قرار است از تخت‌های این بیمارستان، صرفا برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در زمان پیک پنجم استفاده شود.

 

جهانپور توضیح داد: این بیمارستان به سازمان همیاری شهرداری کرج و سازمان بنیاد شهید متعلق بوده که از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذاری می‌شود. ظاهرا بخش خصوصی به تعهدات خود عمل نمی‌کند و بیمارستان مجددا توسط مالکان اولیه آن پس گرفته می‌شود. اما پروده قضایی و مشکلات آن بین هر هر بنیاد شهید، سازمان همیاری‌ها و بخش خصوصی در دستگاه قضایی در دست بررسی است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت بیان کرد: در خیز پنجم همه گیری کرونا، دانشگاه علوم پزشکی البرز طی نامه‌ای با توجه به کمبود تخت دانشگاهی در این استان و احتمال نیاز به بستری، از استانداری البرز درخواست کرده که در زمان پیک، تخت‌های بیمارستان امام خمینی (ره) کرج، صرفا برای بستری بیماران کرونایی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.


وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی رونوشت درخواست خود را به مسئولان قضایی استان نیز ارسال کرده است.

 

نامه نگاری کرده ایم؛ مسئولان موافقت کنند

محمد فتحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز با اشاره به ویدئو گفت: سهامداران اصلی بیمارستان امام خمینی (ره)، بنیاد شهید و سازمان همیاری شهرداری‌های استان البرز هستند و این بیمارستان متعلق به دانشگاه نیست.


فتحی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی با تمام ظرفیت تخت‌های بیمارستان و کادر درمان خود توانسته خدمات مطلوبی ارائه دهد، گفت: با این حال موج پنجم بسیار شدیدتر از موج‌های قبلی است و بیمارستان امام خمینی (ره) کرج می‌تواند در این زمینه به ما کمک کند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: مکاتبات و پیگیری‌های لازم با مقامات استانی برای اینکه بتوانیم از ظرفیت درمانی این بیمارستان برای ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم، انجام شده است. امیدواریم موانع قانونی آن با همت مسئولان رفع شود تا این بیمارستان به عنوان پشتیبان دانشگاه قرار گیرد.


وی توضیح داد: اضافه شدن فضای درمانی بیمارستان امام خمینی (ره) در شرایط کنونی بیماری کرونا حتی به صورت موقتی بسیار موثر خواهد بود و طی مکاتبه‌ای که دانشگاه با استانداری البرز در این خصوص انجام داده و پیشنهاد شده است تا در صورت نیاز و تا زمان فروکش شدن بیماری در استان، بیمارستان امام خمینی (ره) با تمام تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی بصورت موقت در اختیار دانشگاه قرار بگیرد.


فتحی ابراز امیدواری کرد که با اختیار گذاشتن این بیمارستان به دانشگاه تا کاهش موج کرونایی بتوان به مدیریت هرچه بهتر تخت‌های بیمارستانی کمک کرد.


وی با اشاره به اینکه در موج پنجم کرونا و سویه جدید دلتا فشار و سختی زیادی به کادر درمان تحمیل می‌شود، افزود: نیرو‌های بهداشت و درمان بیش از ۱۷ ماه است که در مبارزه‌ای بی امان با کرونا هستند.


رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) کرج خاطرنشان کرد: امیدواریم هر چه زودتر مشکلات این بیمارستان به صورت قانونی رفع شود و مردم استان بتوانند از ظرفیت درمانی این بیمارستان مثل گذشته بهره‌مند شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمارستان امام خمینی موج پنجم کرونا سازمان همیاری شهرداری ها بنیاد شهید برای بستری بیماران کرونایی سازمان همیاری شهرداری بیمارستان امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی بنیاد شهید بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۴۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • تجهیز اتاق عمل بیمارستان زرقان به میکروسکوپ چشم پزشکی
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز