Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@16:22:18 GMT

دولت تدبیر و امید بهداشت و درمان البرز را متحول کرد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۳۰۵۹۵

دولت تدبیر و امید بهداشت و درمان البرز را متحول کرد

کرج - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرزبا بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا اوایل دولت یازدهم هیچ بیمارستان دولتی در این استان ساخته نشد،گفت: دولت تدبیر و امید بخش بهداشت و درمان البرز را متحول کرده است.

به گزارش ایرنا، دکتر حمید درفشی عصر دوشنبه در بیست و نهمین نشست رسمی شورای اسلامی استان البرز که با موضوع بررسی مسائل و مشکلات مدیریت شهری در حوزه سلامت در باشگاه فرهنگی و ورزشی میلاد کرج برگزار شد، اظهارداشت: تا قبل از دولت یازدهم تنها 650 تخت بیمارستانی دولتی در البرز داشتیم که عمر برخی از آنها به 70 سال می رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت : در طول سال های اخیر با ساخت و توسعه مراکز بیمارستانی و درمانی ، یک هزار و400 تخت درقالب 6 بیمارستان جدید در استان البرز ایجاد شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: به عنوان نمونه بیمارستان کمالی کرج با 15 هزار زایمان در سال با سه اتاق زایمان کار می کرد که اکنون ضمن توسعه آن ، مرکز ناباروری به فعالیت های این بیمارستان افزوده شده است.
درفشی بیان داشت: قبل از دولت تدبیر وامید یک دستگاه« سی تی اسکن» در استان داشتیم که 12 سال از عمر آن می گذشت اما اکنون 6 دستگاه «سی تی اسکن» و چهار دستگاه «ام آر ای» داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز تاکید کرد که توسعه تخت های بیمارستانی علاوه بر تامین نیازهای درمانی با شمار زیادی شغل جدید در استان همراه شده است.
وی گفت: بیمارستان امام علی (ع ) کرج اکنون 25 هزار متر مربع فضای درمانی دارد در حالیکه پیش از دولت یازدهم تنها سه هزار متر مربع مساحت فضای درمانی آن بود.
وی بیان داشت: احداث و راه اندازی 6 دانشکده در البرز از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در این استان به شمار می رود.
درفشی افزود: امروز البرز دارای 130 تخت آی سی یو است و هیچ فرد بیماری طی 2 سال گذشته به خارج از استان برای درمان در این بخش به خارج از استان انتقال نیافته است.
وی بابیان اینکه البرز اکنون دارای یک هزار و 200 پزشک متخصص و فوق تخصص است،گفت:
راه اندازی امداد هوایی یکی دیگر از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در البرز است .
وی گفت: با وجود مشکلات اقتصادی درکشور، دانشگاه علوم پزشکی البرز چهار طرح بزرگ بیمارستانی را در اولویت قرار داده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار داشت: تکمیل بیمارستان فردیس یکی از این طرح ها بوده که 500 میلیارد ریال تسهیلات برای تکمیل آن از منابع بانکی دریافت می کنیم .
وی ادامه داد: ساخت بیمارستان حضرت سیدالشهدا (ع ) در مرکز شهر کرج یکی دیگر از طرح های اولویت دار است که باید به سرانجام برسد.
درفشی افزود: بیمارستان کمالشهر کرج دیگر طرح درمانی است که با جدیت ساخت آن را دنبال می کنیم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: اولویت بعدی توسعه بیمارستان امام حسین (ع ) محمد شهر از 170 تخت به 240 تخت است.
استان البرز با جمعیتی حدود سه میلیون نفر دارای حدود 17 بیمارستان دولتی و خصوصی است.
7410/ 6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي علوم پزشكي استان البرز چهل سالگي انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۰۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است